Помпа циркулационна ALPHA3 25-40 180 Grundfos 98890766

     

    666,00 лв

    Консумирана енергия: 3 .. 18 W

    Захранващо напрежение: 230 V

    Работен дебит: 0 - 2,5 м3

    Работен напор: 0,8 - 4,0 м

    Макс.системно налягане: 10 bar

    Присъединителен размер на помпата: G 1 1/2''

    Монтажна дължина: 180,00 мм

    Диапазон на температура на течността: 2-110оС

    Температура на околната среда: 0-40оС

    Помпен корпус: чугун

    Работно колело: PES 30% GF

    Клас на защита: X4D

    Тегло: 1,98 кг



    Открихте по-добра цена?
    Наш служител ще се свърже с вас
    до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

    Бърза поръчка
    без регистрация

Присъединителен размер на холендрите:  1'' (не са включени в доставката, могат да бъдат поръчани допълнително)

Изолационен клас: F

Помпата ALPHA3 е най-новата циркулационна помпа на GRUNDFOS за битови нужди. Тя е с ненадминатото високо качеството и гарантира лесна инсталация, енергийната ефективност от световна класа и надеждна работа в тежки условия. За да се възползвате от оптималните предимства на ALPHA3, са необходими два други компонента - ALPHA Reader и приложението Grundfos GO Balance. Заедно с тях, системата ALPHA3 прави хидравличния баланс по-бърз и точен отвсякога. ALPHA Reader е устройство с джобен размер, което се прикрепя към предната част на ALPHA3. Благодарение на светлинен сигнал от помпата, устройството комуникира с приложението на Grundfos GO баланс. След приключване на хидравличния баланс, просто вземете ALPHA Reader-а с вас. Приложението Grundfos Go Balance може да бъде изтеглено от iTunes или Google Play. Приложението комуникира с помпата благодарение на Bluetooth сигнал от ALPHA Reader и ръководи инсталатора през четири лесни стъпки за балансиране. С ALPHA3, ALPHA Reader и приложението Grundfos GO Balance, вие можете бързо и лесно да балансирате системата - без компромис по отношение на надеждност, ефективност и лесен монтаж. Хидравличен баланс с ALPHA3 и ALPHA Reader работи с двутръбни радиаторни системи. ALPHA3 е съвместима със системи с постоянен или променлив дебит, еднотръбни системи, двутръбни системи, вътрешна рециркулация на гореща вода, системи за подово отопление, системи, където се изисква нощен режим.

Предимства:

-         Режим „Пропорционално налягане“ - при намаляване на дебита се намалява и напора. Приложима в системи с термостатични радиаторни вентили, които не изискват минимален дебит.

-         Режим „Постоянно налягане“ - при промяна в дебита, напора остава постоянен. Приложима в системи за подово отопление и в системи с автоматични балансиращи вентили с термостатни радиаторни вентили.

-         Режим „Постоянна скорост“- при намаляване на дебита напора се увеличава и обратно. Приложима е в системи без термостатни радиаторни вентили.

-         Режим „Auto Adapt“ - адаптивен режим на работа, при който помпата снема работния профил на системата и го използва за оптимизиране на работата на помпата и инсталацията. Благодарение на този режим помпата е фабрично настроена и в повечето случай може да бъде пусната без да има необходимост от настройки.



Избрани продукти