Всеки потребител, използващ и работещ с този сайт е обвързан с настоящите правила и условия за ползване.
Поръчката на определен продукт представлява потвърждение на желанието на потребителя да поръча, закупи и заплати конкретна стока или артикул срещу посочената в сайта конкретна цена, както и заявява съгласието си с условията и правилата за ползване на сайта.
Доставчикът и потребителя приемат, че електронната кореспонденция и изпращането на данни, попълнени от клиента чрез натискане на електронен бутон, са равнозначни на информацията, предавана на хартиен носител.
Доставчикът гарантира, че данните, подадени от потребителя ще се използват единствено за коректно обработване на поръчката и по-добра комуникация.
Спазвайки ЗЗП доставчикът информира потребителя, че има право да върне заявената стока в рамките на 14 работни дни, считано от датата на покупка /чл. 55 от ЗЗП/.
Потребителят може да упражни това си право в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който са предадени на куриера от доставчика, не са увредени при транспорта, не са ползвани и не е нарушена тяхната опаковка, външен вид и изправност.
Връщането на продуктите е за сметка на потребителя.
Доставчикът си запазва правото на промени по всяко едно време в сайта по отношение на: оферти, цени, съдържание и каквато и да било друга информация и не носи отговорност, ако потребителя черпи такава от кеширана страница.
Потребителите на този сайт нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановените правила за комуникация и да извършват действия, увреждащи интересите на трети лица.
Потребителите нямат право да извършват поръчки от името на друго лице, без неговото съгласие. Доставчикът не носи отговорност за вреди, евентуално причинени при ползване на предоставените услуги. Доставчикът не поема ангажимент към никакви монтажи, инсталации и настройки спрямо продуктите.

Връщане на стока:

За целта трябва да ни уведомите на имейл [email protected], [email protected] или на телефон 0887022831

Връщате закупената стока, като спазвате всички правила описани в ЗЗП и сумата която сте заплатили ще Ви бъде взстановена на посочена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок