Инверторен генератор за ток 1,0 kW CIMEX P1000i

     

    944,00 лв

    Двигател: CIMEX G60i, 1,6 к.с., 60 см3, четиритактов с въздушно охлаждане

    Гориво: Бензин

    Номинална мощност: 1000 W

    Изходно напрежение: 220 V

    Изход 12 V: Да

    Номинален ток: 4,5 А

    Автоматичен регулатор на напрежението (AVR): Да

    Стартер: Ръчен

    Обем на горивния резервоар: 2,60 л

    Разход на гориво: 0,65 л/ч.

    Размери (ДхШхВ): 450х240х385 мм

    Тегло: 13,50 кг

    Открихте по-добра цена?
    Наш служител ще се свърже с вас
    до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

    Бърза поръчка
    без регистрация

Професионален, заглушен инверторен генератор с мощност 1.0 kW. Компактен и лек, с тегло от само 13.5 кг., този генератор е идеалното решение за захранване на каравани, кемпери, IT оборудване и други. Благодарение на допълнителният изход 12V, той може да бъде използван за зареждане на акумулатори в полеви условия. Инверторната технология е единствената технология, която гарантира непрекъсната стабилност на изходното напрежение и постоянна честота, независимо от оборотите на двигателя. Благодарение на това, те са изключително подходящи за захранване на чувствително към промените на напрежението и честотата оборудване. Други предимства спрямо конвенционалните генератори за ток са ниското тегло и компактните размери. Нивото на шум, също е значително по ниско. Корпусът е изработен от висококачествена пластмаса (ABS) с висока устойчивост на механични и атмосферни въздействия, защитавайки надеждно компонентите на генератора. За абсорбиране на вибрациите, корпуса на инверторния генератор с снабден с гумени тампони. Контролния панел е изключително изчистен и снабден с всичко необходимо:

- сигнална лампа за ниско ниво на маслото

- светлинен индикатор за претоварване

- индикатор за наличие на изходно напрежение

- бутон за включване и изключване на системата ESC (Engine Smart Control), позволяваща в зависимост от натоварването да се променят оборотите на двигателя, като по този начин се постига икономия на гориво и се намалява нивото на шум. При пускане на консуматори изискващи голям стартов ток, ESC трябва да се постави в положение „OFF”

-   пусков превключвател All in One с три позиции: изключен, работен режим и смукач. За улеснение, този ключ управлява и кранчето за гориво.

-   изход за променливо напрежение (220V/50Hz) снабден за защитно капаче.

-   изход за постоянно напрежение 12V

-   извод за заземяване

Резервоарът за гориво е с обем от 2,6 литра и е снабден отвор с филтър. Капачката е с отдушник, който има превключвател, позволяващ запушването му при транспорт за да се избегнат разливането на гориво при транспорт.

Окомплектовка:  монофазен щепсел и кабели за зареждане на акумулатор.

Избрани продукти