Лазерен нивелир линеен + тринога CIMEX RL10M /10м, ± 0,5мм/м/

   

  129,00 лв

  Не е наличен

  Работен диапазон: 10,00 м

  Точност: ± 0,5 мм/м

  Лазерен диод: 640 nm

  Клас на лазера: 2

  Време за самонивелиране: 3-4 сек.

  Резба на статива: 1/4"

  Тегло: 0,4 кг

  Открихте по-добра цена?
  Наш служител ще се свърже с вас
  до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

  Бърза поръчка
  без регистрация

Самонивелиращ се линеен лазерен нивелир, предназначен за любителска и професионална употреба. С работен диапазон от 10 метра, самонивелиращият се линеен лазерен нивелир е безценен помощник при монтаж на кухни, шкафове, врати, гипсокартон, плочки и други. Предназначен е за употреба в затворени помещения. За улеснение при работа в помещения с добра осветеност, в комплекта са включени очила с червен филтър за подобряване на видимостта на лъча при работа. Като функционалност, лазерният нивелир предлага самонивелиране на една хоризонтална и една вертикална линия. Лъчите на лазерният нивелир могат да се включват самостоятелно от разположените в горната му част бутони със светлинни индикатори. От лявата страна на корпуса на нивелира е разположен заключващ бутон, позволяващ осигуряване на механизма при транспортиране и заключване при необходимост от засичане на диагонали и прави, наклонени линии при монтаж на стълбищни парапети и др. Основата на самонивелиращият се линеен лазер е въртяща се на 360 градуса за фина настройка на проекцията на лъчите и е снабдена с отвор с резба за монтаж на статив.

Стативът е с четири степени на разгъване, изработен от алуминий за намаляване на теглото и е снабден с удобна ръкохватка. Височината на статива на лазерният нивелир е 1100 мм. в разгънато положение. При полагане на подови настилки и плочки, лазерният нивелир се поставя директно на пода.

Стандартно в комплекта на лазерният нивелир са включени - лазерен нивелир, статив, батерии, очила и куфар за съхранение и транспорт.

Избрани продукти